Hoppa till sidans innehåll

Seriespel


Höstsäsongen 2022

image8pyok.png

Onsdagsserie

  • Speldag: Onsdagar
  • Seriestart: 19 Jan
  • Speltider: 17.30-22.00
  • Speluppehåll: V.8 (Sportlov)
  • Antal matcher: 10 (90 min)
  • Startavgift: 2900 kr/lag
  • Sista anmälningsdag: 2 Januari
  • Spelplats: PDL Center Stenalyckan Halmstad

Spelklasser

Alla våra serier är en öppen spelklass där alla är välkomna att delta. 

Antal matcher

Lagen spelar en match per vecka (uppehåll för sportlov och påsklov). Totalt spelas 10 matcher under säsongen.

Upplägg

Seriespelet tillämpar divisionsindelning beroende på hur lagen placerade sig föregående säsong. Lagen svarar även på en fråga gällande nivå vid anmälan som används för att placera in nya lag i lämplig division. Varje division innehåller 6 lag och efter fem spelade matcher görs upp och nedflyttning mellan divisionerna. På så sätt blir det jämnare matcher ju längre säsongen pågår. 

Matchformat

På PDL Center Stenalyckan Halmstad är speltiden 90 minuter och matcherna spelas i 3 set med Golden point. Lagen får poäng per vunnet set och delar på poängen vid ett set som inte hinner spelas klart. Se mer utförlig beskrivning under poängräkning.

Flytta match

Vi har fasta tider bokade och kan inte flytta matcher. Lagen bör därför ha flera spelare registrerade i laget för att förhindra walkover. Det är även okej att boka en egen tid att spela matchen på, se nedan. 

Boka egen tid

Matchen får spelas på en tid som lagen bokat själva. Mejla ny speltid så kan vi justera tiden i spelschemat. OBS! matchen måste spelas innan sista speltillfället inför upp och nedflyttning mellan divisionerna. 

Walkover

Om ett lag lämnar walkover utan att höra av sig kostar det 400kr. Laget som drabbas av detta ska meddela kansliet så att vi kan fakturera det felande laget. kontaktuppgifter till motståndarna hittar ni genom att klicka er in på matchen i inloggat läge. Resultatet rapporteras som 6-Walkover. Laget som inte lämnar walkover får gärna utnyttja tiden ändå.

Matchbollar

Hemmalaget står för bollar till match.

Resultatrapportering

Det är båda lagledarnas ansvar att rapportera in resultat, vilket görs enkelt via inloggning i systemet. Senast två timmar efter match ska resultatet vara rapporterat.

Deltagare

Alla deltagare ska vara registrerade i laget och ha ett giltigt medlemskap i föreningen (50 kr/person/år). Lagledaren ansvarar för att bjuda in sina lagkamrater till laget.

___________________________________________________

mer info This is a mailto link

Uppdaterad: 10 MAR 2022 14:43 Skribent: Admin
E-post: Adressen Gömd

 

 

Postadress:
Korpförening Halmstad - Korpen
Västervallvägen 4
30250 Halmstad

Kontakt:
Tel: 0707634143, 0705129236
E-post: [saknas] Information

Se all info